Λειτουργούμε με συνέπεια και ακολουθούμε τους κανόνες

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

1. Προσέλευση στο μάθημα-προπόνηση 15 λεπτά πριν την έναρξη.

2. Όλες οι αθλήτριες, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, πρέπει να έχουν αθλητική ένδυση (κορμάκι-καλσόν- παπουτσάκια μπαλέτου ή ρυθμικής) και τα μαλλιά μαζεμένα σε κότσο ή αλογοουρά. Όχι κοσμήματα και τα κινητά τηλέφωνα αθόρυβα, στην τσάντα.

3. Κάθε αθλήτρια πρέπει να έχει μαζί της ένα μπουκαλάκι νερό και μία μικρή πετσέτα. Οι αθλήτριες των προαγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων καλό είναι να έχουν μαζί τους και δεύτερη αλλαξιά ρούχων.

4. Για τα παιδιά ηλικίας 3-6 χρόνων, θα πρέπει ένας συνοδός (γονείς & κηδεμόνες) να παραμένει στο χώρο αναμονής (όχι στον χώρο προπόνησης) καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

5. Τα μαθήματα για όλα τα Τμήματα αρχίζουν στις 1/9 και λήγουν στις 31/7 κάθε χρόνου. Τον μήνα Ιούλιο διοργανώνονται επιμορφωτικά αθλητικά σεμινάρια και camp ρυθμικής, καθώς και διάφορες άλλες κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

6. Ακολουθούμε τις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα, καθώς και τις επίσημες αργίες που τον Παγκρήτιο Στάδιο είναι κλειστά, εκτός αν οριστούν διαφορετικά, με βάση τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

7. Όλες οι αθλήτριες συμμετέχουν σε 2 μεγάλες εκδηλώσεις, τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή (πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων) και τη Γιορτή της Γυμναστικής (20/6 – 10/7), όπου βραβεύονται οι τρεις αθλήτριες της χρονιάς, με τις πιο σημαντικές διακρίσεις, είτε σε αγωνιστικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο ή εφόσον απασχόλησαν με τις θετικές δραστηριότητές τους την κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ.

8. Μία φορά τον χρόνο παργματοποιείται η γιορτή εθελοντισμού, όπου εκτός από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους, αναδεικνύεται η διαφορετικότητα των ανθρώπων. Τα έσοδα της εκδήλωσης πηγαίνουν σε εθελοντικές οργανώσεις για την προστασία και φροντίδα των κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών αλλά και σε καμπάνιες ενημέρωσης.

9. Κάθε χρόνο γίνεται αξιολόγηση των ικανοτήτων των αθλητριών ηλικίας 6-7 χρόνων, μέσω της οποίας επιλέγονται αθλήτριες που θα στελεχώσουν το προαγωνιστικό τμήμα. Η επιλογή των αθλητριών για τις αγωνιστικές κατηγορίες είναι καθαρά ευθύνη των προπονητριών.

10. Τα μαθήματα είναι κλειστά, οι γονείς δηλαδή δεν μπορούν να παραμένουν στο χώρο προπόνησης. Γίνονται όμως ανοικτά μαθήματα για τους γονείς κατόπιν ενημέρωσης σε τακτά χρονικά διαστήματα. Για συναντήσεις των γονέων με το ΔΣ και τις προπονήτριες, είτε χωριστά, γίνεται με αίτηση καταχώρησης στο ημερολόγιο του ΗΡΑ.

11. Όταν ένα παιδί έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να συμμετάσχει στο μάθημα-προπόνηση πρέπει να ενημερώνονται άμεσα οι προπονήτριες.

12. Η αίτηση εγγραφής των αθλητριών στο σύλλογο συνοδεύεται υποχρεωτικά από ιατρική γνωμάτευση υγείας, του αρμόδιου γιατρού, που τους επιτρέπει να αθληθούν. Το ΗΡΑ οργανώνει κάθε τρίμηνο εξέταση από Ιατρό Ειδικό Ακτινοδιαγνώστη, ο οποίος μπορεί να πιστοποιεί την υγεία του παιδιού.

13. Οι συνδρομές των μελών καταβάλλονται υποχρεωτικά το πρώτο 5θήμερο κάθε μήνα προκαταβολικά. Το σωματείο εκδίδει νομότυπη απόδειξη για την καταβολή των χρημάτων. Το ποσό της συνδρομής γίνεται αποδεκτό επίσης με έμβασμα στο λογαριασμό του ΗΡΑ και με χρήση πιστωτικών καρτών – POS.

14. Οι εγγραφές-μετεγγραφές των αθλητριών γίνονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας. Τα δικαιολογητικά θα τα ζητήσετε απευθείας από την γραμματεία.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *