Cretations

Τα χειροποίητα κοσμήματα ξεφεύγουν από την μαζικότητα της παραγωγικής διαδικασίας άλλων προιόντων και εμφανίζουν φόρμες, τεχνικές και διαδικασίες που τα καθιστούν μοναδικά. Πρώτες ύλες από μέταλλα, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια, σε πιο ακατέργαστη μορφή που σπανίζουν και δεν μοιάζουν με καμιά άλλη, ασήμι και χρυσός στην πιο απλή τους μορφή, κατεργασία από ανθρώπινο χέρι με διαδικασίες απλοϊκές αλλά περίτεχνες. Κοσμνήματα αριστουργήματα σε απίστευτα χαμηλές τιμές για κάθε γούστο και προσωπικότητα.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία απο χειροποίητα δαχυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλα, μενταγιόν, σταυρούς, αλυσίδες από χρυσό 14Κ & 18Κ και ασήμι 925°, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Φτιάξε το δικό σου κόσμημα


ΑΝΕΚ & Blue Star Ferries

Η ΑΝΕΚ, LINES με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο βρίσκεται διαρκώς κοντά στην κοινωνία διατηρώντας και ενισχύοντας σε ετήσια βάση το θεσμό των χορηγιών.Ως χορηγός μεταφοράς και ως οικονομικός χορηγός η ΑΝΕΚ στηρίζει τις πιο σημαντικές πολιτιστικές, εκπαιδευτικές, επιστημονικές, αθλητικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες, βοηθάει ιδρύματα και φορείς κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αλλά και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την αρωγή της.

Κάντε την κράτησή σας εδώ

CleanUp

Τα cleanup, τα πρωτοπόρα κρητικά στεγνοκαθαριστήρια, ιδρύθηκαν το 2007 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η επιχείρηση δημιουργήθηκε με σκοπό την αξιοποίηση της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο του καθαρισμού – μίσθωσης ιματισμού και στόχο την ανάπτυξη μιας επιχείρησης που θα είχε τη δυνατότητα να κατανοεί τις ανάγκες σας, είτε είστε καταναλωτής, είτε επαγγελματίας. Για να πετύχουμε αυτό τον στόχο Χρησιμοποιούμε όλες τις νεότερες μεθόδους παροχής υπηρεσιών, με πνεύμα αυστηρού επαγγελματισμού.

Τα cleanup απευθύνονται σε: Ξενοδοχεία, κέντρα διασκέδασης, εστιατόρια-ταβέρνες, κομμωτήρια, γυμναστήρια, κέντρα αισθητικής, πλοία, αθλητικά σωματεία, ιατρεία, βιομηχανίες κλπ.

Μουσικό Κανάλι 105.1 FM

Το Μουσικό κανάλι 105,1 ξεκίνησε το 1993 και συνεχίζει να αποτελεί και σήμερα τον πιο αναγνωρισμένο μουσικό σταθμό με ξένη μουσική στην Κρήτη. Όποτε ζητείται από τους ακροατές του να τον περιγράψουν με ανθρώπινα χαρακτηριστικά, τον προσδιορίζουν ως φιλικό, δραστήριο, μοδάτο και πολύ μουσικό τύπο. Το Μουσικό Κανάλι επενδύει διαρκώς στην εξέλιξή του, χρησιμοποιώντας πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά και στον τομέα της επικοινωνίας και προβολής του, με σκοπό να ενημερώνει την κοινή γνώμη για τις πολλαπλές του δραστηριότητες αλλά και το πρόγραμμά του. Tέλος, δεν είναι ένας αναμεταδότης ούτε ένας πρόχειρος αυτοματισμός, είναι ένα ανεπτυγμένο ραδιοφωνικό πρότυπο με ψυχή και δυναμισμό ενισχυμένο από τους καλύτερους παραγωγούς.

FLOW868

This box is awesome! Great Coaches, Great people, friendly atmosphere. Regarding equipment here you can find all the stuff you might need!

Ippoliti Village