Το ΗΡΑ δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα φυτώριά του, όχι μόνο λόγω της ευαίσθητης ηλικίας αλλά και αποσκοπώντας μέσα από αυτά να αναδείξει τα ταλέντα και να στελεχώσει τα αγωνιστικά του τμήματα. Η προπόνηση γίνεται μέσα από ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες της κάθε ηλικίας και περιλαμβάνει μαθήματα χορού, μπαλέτου, εξάσκηση σε όργανα ρυθμικής (μπάλα, στεφάνι, κορδέλα, σχοινάκι), αλλά και παιδαγωγικό παιχνίδι.

Τα παιδιά προετοιμάζονται και συμμετέχουν σε ομαδικές επιδείξεις αλλά και σε αθλητικές διοργανώσεις. Με την πρόοδό τους και ανάλογα με την ηλικία και τις ικανότητές τους, στελεχώνουν τα Προαγωνιστικά και Αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου.

Στα τμήματα υποδομής μπορούν να συμμετάσχουν κορίτσια από 4 έως 14 ετών. Τα τμήματα χωρίζονται ανάλογα με το ηλικιακό και μαθησιακό επίπεδο των παιδιών.

Το πρόγραμμα, διαμορφώνεται με την έναρξη των προπονήσεων τον Σεπτέμβριο. Εγγραφές γίνονται από αρχές Σεπτεμβρίου και για όλο τον χρόνο, συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής στο κάτω μέρος της αυτής της σελίδας, είτε με επίσκεψη στα γραφεία μας και στο χώρο προπόνησης, στη Θύρα 17 του Παγκρητίου, είτε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Η καταξιωμένη προπονήτριά μας, καθηγήτρια φυσικής αγωγής με ειδικότητα στη Ρυθμική Γυμναστική Φρόσω Λεωνίδου μαζί με την δασκάλα χορού Γωγώ Ανταλουδάκη, θα κάνουν τα παιδιά σας να αγαπήσουν τον αθλητισμό, να ενδυναμώσουν το μυϊκό τους σύστημα και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Παράλληλα θα αποκτήσουν νέες φίλες και εφόδια για μια κοινωνική συμπεριφορά, αναπτύσσοντας θετικά στοιχεία στην προσωπικότητά τους, όπως την αίσθηση ομαδικότητας, την πειθαρχία, τη μεθοδικότητα και την άμιλλα.