Με τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεισε η αυλαία του ΗΡΑ Creta Cup

Μια Κρητική ομάδα το ΗΡΑ (Ηράκλειο Ρυθμός Άθληση) κατάφερε να αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, φτάνει να το πιστέψεις!!

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο εκατοντάδων θεατών το ΗΡΑ Creta Cup κατάφερε να φιλοξενήσει και να ξεχωρίσει με μεγάλη επιτυχία τα αστέρια της Ρυθμικής Γυμναστικής από Ελλάδα και εξωτερικό, όπου έλαμψαν στο ταπί με τις παρουσίες τους, τα χαμόγελά τους, την ομορφιά τους αλλά και την αθλητική ικανότητά τους!!

Έλαμψαν και τα δικά μας αστΗΡΑκια αφήνοντας κοινό και κρητική επιτροπή έκπληκτη με την παρουσία τους!!
Αναλυτικά:
Juniors 2009 A level
Καινουργιάκη Μαργαρίτα
Σύνθετο Ατομικό 1η θέση χρυσό κύπελλο
Μπάλα 1η θέση χρυσό μετάλλιο
Στεφάνι 2η θέση αργυρό μετάλλιο
Κορίνες 2η θέση αργυρό μετάλλιο
Τιμητικό βραβείο (Δίσκος της Φαιστού) για την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία Νεανίδων 2009-2010 Α level

Read more

Αξιολόγηση του ΗΡΑ Creta Cup

Το 1o ΗΡΑ Creta Cup μόλις ολοκληρώθηκε. Παρά το δυνατό σας χειροκρότημα σε κάθε στιγμή της εκδήλωσης και τα αμέτρητα επαινετικά σχόλια, γονέων, κριτών, προπονητών, εκπροσώπων αθλητικών αποστολών είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μας δώσετε τη δική σας αξιολόγηση και να μας περιγράψετε αυτή την εμπειρία από τη δική σας οπτική, ώστε να συνεχίσουμε σταθερά στο επόμενο βήμα, βελτιώνοντας και προσαρμόζοντας το περιεχόμενο και τη μορφή αυτής της προσπάθειας, με μοναδικό στόχο να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Σε αυτό το πλαίσιο, θα θέλαμε να απαντήσετε στις παρακάτω σύντομες ερωτήσεις. Δεν θα χρειαστείτε περισσότερα από 3 λεπτά για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορεί να είναι ανώνυμη.
Ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για την εξαιρετική συνεργασία και τη συμβολή σας στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.
Για να λάβετε μέρος παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ
*Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απόλυτα ασφαλή και επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Starting list

Ακολουθεί η λίστα με τα ονοματεπώνυμα των αθλητριών που λαμβάνουν μέρος στο 1ο ΗΡΑ Creta Cup:

Read more

10ο Αρμονία

Εξαιρετική εμφάνιση στο 10ο Αρμονία Cup

Κι άλλες διακρίσεις στην συλλογή του Ηράκλειο Ρυθμός Άθληση – ΗΡΑ αφήνοντας μοναδικές εμφανίσεις για την ομάδα μας

Τα κορίτσια έλαμψαν στο 10ο Armonia CUP και κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις:

Ξημεράκη Μαρία 2013 Prejuniors A level
1η Σύνθετο Ατομικό – χρυσό μετάλλιο και κύπελλο
1η Στεφάνι – χρυσό μετάλλιο
2η Μπάλα – αργυρό μετάλλιο

Παντερή Ζωή Βάντα 2012 Prejuniors A level
1η Σύνθετο Ατομικό – χρυσό μετάλλιο και κύπελλο
1η Στεφάνι – χρυσό μετάλλιο
2η Μπάλα – αργυρό μετάλλιο

Read more

Διοργάνωση διεθνούς τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής ΗΡΑ Creta Cup

Παρότι νεοσύστατος αθλητικός οργανισμός, έχοντας ιδρυθεί μόλις το 2012, κάνουμε μία τεράστια προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος της Γυμναστικής τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη.

Την χρονιά που πέρασε, καταφέραμε με υπερηφάνεια να διοργανώσουμε το 4ο Παγκρήτιο meeting Ρυθμικής Γυμναστικής με τεράστια επιτυχία. Συμμετείχαν πάνω από 150 αθλήτριες από το σύνολο των αθλητικών σωματείων και γυμναστικών συλλόγων της Κρήτης, ενώ το Στάδιο κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου που παρακολούθησε τους αγώνες. Την προσπάθειά μας στήριξαν το Υφυπουργείο Αθλητισμού, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και επώνυμες υγιείς επιχειρήσεις της πόλης μας. Read more

Σεμινάριο Α’ βοηθειών, απαραίτητη δεξιότητα στον αθλητισμό

Τα ατυχήματα μπορούν να συμβούν οπουδήποτε, ειδικότερα όμως στους αθλητικούς χώρους όπου οι ώρες παραμονής καθώς και οι επιβαρύνσεις, τόσο οι σωματικές όσο και οι ψυχολογικές, είναι περισσότερες, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με αγωνιστικά τμήματα.

Ο χώρος μας είναι εφοδιασμένος με κυτίο πρώτων βοηθειών που συνήθως επιτρέπουν την διαχείριση μικρών τραυματισμών. Ωστόσο οι σοβαρότερες και πιο επικίνδυνες βλάβες στην υγεία των παιδιών δεν μπορούν να υποστηριχθούν στη περίπτωση που δεν υπάρχει εκπαιδευμένο άτομο στην εφαρμογή τεχνικών πρώτων βοηθειών. Πριν 4 χρόνια το ΗΡΑ σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Ηρακλείου εκπαίδευσε προπονητές, γονείς και μέλη της διοίκησης. Τι επιτυγχάνεται όμως με μια εκπαίδευση πρώτων βοηθειών; Read more

Χρυσή η Μαρία Ξημεράκη στο 1° Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής

Θρίαμβος για την αθλήτριά μας Μαρία Ξημεράκη, η οποία επιλέχθηκε να στελεχώσει την ελληνική ομάδα στο 1° Βαλκανικό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Μαυροβούνιοαπό 15 έως 17 Σεπτεμβρίου, αφού όχι μόνο πέρασε στον τελικό χωρίς όργανο αλλά κατάφερε να ισοβαθμήσει στην 1η θέση μαζί με την Ρουμάνα ILIESCU Iris και την Σέρβα Rekic Melina με 19100 βαθμούς και κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο. Read more