Αθλητική διατροφή με την συνεργάτη μας Έρη Μιχαλάκη

Συχνά οι αθλούμενοι καταφεύγουν σε υπερβολές με την διατροφή τους, χωρίς να είναι απαραίτητο, προκαλώντας αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Εμείς στο ΗΡΑ προσπαθώντας για το καλύτερο των αθλητριών μας, συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους!

MasterClass με την Βαρβάρα Φίλιου

Η ομάδα μας έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενεί την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη Βαρβάρα Φίλιου σε ένα διήμερο MasterClass.

Η γνωστή αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και επί 12 συνεχόμενα έτη πρωταθλήτρια Ελλάδας (έως το 2016) και με πολλές δυνατές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, Βαρβάρα Φίλιου, είναι εδώ για να μάθει τα μυστικά του αθλήματος στα αστΗΡΑκια μας και να μεταλαμπαδεύσει λίγη από την τεράστια εμπειρία της.

 

Αγιασμός και ευχές από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησαμε κατά την διάρκεια της προπόνησης οι αθλήτριες, το προπονητικό τιμ, γονείς των παιδιών και φίλοι της ομάδας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου.

Read more

Ρυθμική γυμναστική για κορίτσια

Και έτσι σιγά σιγά, κλείνουμε τα 7 χρόνια ζωής και αισθανόμαστε ήδη την ανάγκη να κάνουμε ένα ακόμα βήμα μπροστά.

Με αγάπη και πάθος για το άθλημα και με συνοδοιπόρους εσάς τους γονείς αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μια νέα συνεργασία που μας γεμίζει ελπίδες και αισιοδοξία.

Read more

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

1. Προσέλευση στην προπόνηση 15 λεπτά πριν την έναρξη.

2. Όλες οι αθλήτριες, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, πρέπει να έχουν αθλητική ένδυση (κορμάκι, κολάν, παπούτσια ρυθμικής) και τα μαλλιά σινιόν. Υπάρχουν προμηθευτές που παρέχουν έκπτωση στο ΗΡΑ για την ομοιόμορφη ένδυση των αθλητριών. Ενημερωθείτε για τους κωδικούς προϊόντων κατευθείαν από τις προπονήτριες. Δεν φέρουν κοσμήματα για να αποφεύγονται τυχόν τραυματισμοί.

Read more

Αλλάζουμε σελίδα…

Η διοίκηση της ομάδας μας αποφάσισε ομόφωνα, μετά από μια μακροχρόνια συνεργασία με τις προπονήτριες Ετέρη και Ναταλία Γκοντούνοβα, να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές.

Read more

Διεθνές τουρνουά Φιλίας στο Άλκμααρ Ολλανδίας

Ένα διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής, είναι σίγουρο ότι δίνει διαφορετικές παραστάσεις σε όλους που συμμετέχουν, προπονήτριες, συνοδούς, γονείς, ιδιαίτερα όμως στις μικρές αθλήτριες.

Δεύτερο διεθνές τουρνουά για το ΗΡΑ λοιπόν, αυτή τη φορά στο Άλκμααρ της Ολλανδίας. Η συμμετοχή μας στο Young talents Cup 2019 2nd International Rhythmic Gymnastics Tournament που διεξάχθηκε στη Βιέννη στις 26-27 Ιανουαρίου 2019 ήταν μόνο η αρχή. Read more

Διεθνές τουρνουά Βιέννη 2019

Ήρθε η στιγμή που το ΗΡΑ αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει εκτός ελληνικών συνόρων. Η συμμετοχή της ομάδας σε ένα διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής, είναι σίγουρο ότι δίνει διαφορετικές παραστάσεις σε όλους που συμμετέχουν, προπονήτριες, συνοδούς, γονείς, μα ιδιαίτερα στις μικρές αθλήτριες.

Read more

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2018

Χριστούγεννα, πρωτοχρονιά, ημέρες γιορτών και χαράς, ιδίως για τα παιδιά.

Όπως κάθε χρόνο η ομάδα του ΗΡΑ συμμετείχε με τα αστΗΡΑκια της αυτή τη φορά στην εκδήλωση της εθελοντικής ομάδας ΑΤΑΧΤΟΙ.

Οι γονείς και τα παιδιά απόλαυσαν τις αθλήτριες του συλλόγου σε διάφορα αγωνιστικά προγράμματα και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Άγιο Βασίλη από κοντά, να παίξουν μαζί του και να παραλάβουν τα γουράκια τους.

Read more

Ρυθμική και εθελοντισμός

Το άθλημα

Η Ρυθμική γυμναστική είναι ένας συνδυασμός άθλησης και χορού, γεγονός που δίνει στις αθλήτριες τη χάρη, την αρμονία, τον συντονισμό του χορού αλλά και τη δυναμική του αθλήματος.
Για αυτό ακριβώς το λόγο, ιδανική ηλικία έναρξης ενασχόλησης με την ρυθμική είναι 3-4 χρονών, όπου μαθαίνουν, με την συνοδεία μουσικής, απλές ασκήσεις ρυθμικής και έρχονται σε επαφή με τα όργανα του αθλήματος.
Σε μεγαλύτερες ηλικίες και ανάλογα με τα χρόνια συμμετοχής στο πρόγραμμά μας, τα παιδιά εντάσσονται σε τμήματα όπου αυξάνεται κλιμακωτά η δυσκολία των ασκήσεων και οι ώρες προπόνησης.
Read more