Αθλητισμός κι αλληλεγγύη προχωράνε μαζί

Σε δευτερόλεπτα μπορείς να βρεθείς από την άνεση του σπιτιού σε καταυλισμό και από τα τραπέζια της ευμάρειας στα συσσίτια. Μεγάλο μάθημα για μικρά και μεγάλα παιδιά. Οι καταστροφές στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου είναι τεράστιες και η γη συνεχώς βρυχάται.

Όλες οι κοινωνικές συλλογικότητες της Κρήτης (αθλητικοί, πολιτιστικοί, ορειβατικοί, αγροτικοί, φοιτητικοί σύλλογοι, εργατικά σωματεία, αθλητικές ομάδες, συνεταιρισμοί κα) οφείλουν και πρέπει να έρθουν απο εδώ και να βοηθήσουν. Οι ανάγκες σε χέρια και υλικά αγαθά είναι μεγάλες και ο αγώνας θα είναι μαραθώνιος.

Άλλο μεγάλο χρέος, είναι η κοινωνική διεκδίκηση ουσιαστικών πολιτικών για την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας ωστε να μην εγκαταλειφτεί ο τόπος. Το ίδιο που πρέπει να γίνει με τους πυρόπληκτους και τους πλυμμηροπαθείς. Η αγνή λαική δημοκρατικότητα, αλληλεγγύη και πρωτοβουλία μπορεί και σώζει την κατάσταση.

Με αφορμή τους Περιφερειακούς αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής κορασίδων και παγκορασίδων, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι, σας καλούμε να έρθετε στο κλειστό στάδιο Λίντο (ΕΑΚΗ), να απολαύσετε την άμιλλα των κοριτσιών μας (Κρήτης και Δωδεκανήσων) και να συμβάλετε στο μέγιστο αυτό ζήτημα.

Επειδή ήδη έχουν συσσωρευθεί αγαθά που βρίσκονται σε πλεόνασμα και υπάρχει ανάγκη για πολλά άλλα, στην είσοδο του σταδίου θα βρίσκονται συντονιστές του εθελοντικού οργανισμού ΟΑΣΗ (Ομάδα Ανηλίκων Στήριξης Ηρακλείου) για την φροντίδα και προστασία των παραμελημένων και κακοποιημένων παιδιών που θα σας ενημερώνουν για τον τρόπο βοήθειας των σεισμόπληκτων.

Σε αυτόν τον αγώνα ζωής, σας θέλουμε πλάι μας!!