1ος Παγκρήτιος διασυλλογικός αγώνας ρυθμικής γυμναστικής

Μετά από μόλις 4 χρόνια ίδρυσης, η προσπάθειά μας φέρνει ηθική ικανοποίηση και αισιοδοξία για το μέλλον. Ήρθαν και τα χρυσά μετάλλια, όμως πάνω απ’ όλα προτεραιότητα αποτελεί η καλλιέργεια του σεβασμού και της ευγενής άμιλλας.

Στόχος μας και αυτοσκοπός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο πρωταθλητισμός αλλά η ισορροπία της ψυχής και του πνεύματος, όπως υπαγορεύει ΜΟΝΟ το αθλητικό ιδεώδες!

Χάρις στην εξαιρετική δουλειά που κάνουν οι προπονήτριές μας Κατερίνα και Ναταλία Γκοντούνοβα αλλά και στην μεθοδική δουλειά συλλογικά όλων των παραγόντων του σωματείου μας, καταφέραμε σε πολύ μικρό διάστημα να δείξουμε ότι οι γονείς που μας περιβάλλουν με εμπιστοσύνη και στηρίζουν το έργο μας, δικαίως το πράττουν.

Στους αγώνες έγιναν την Κυριακή στις 9 Απριλίου στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ηρακλείου στις Βούτες, συμμετείχαν 6 σωματεία από όλη την Κρήτη, οι ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, Αθλητική Κίνηση Αποκόρωνας Χανίων, ΑΣ Απολλώνια Χανίων, Φιλαθλητικός ΓΣ Ηρακλείου, ΓΣΗ Ν. Καζαντζάκης και Ηράκλειο Ρυθμός Άθληση – ΗΡΑ.

Οι αθλήτριές μας κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις:

Α-Β Κατηγορία- Νεάνιδες

Σύνθετο Ατομικό
2η Χριστιανίδη Αναστασία

Στεφάνι
3η Χριστιανίδη Αναστασία

Μπάλα
3η Χριστιανίδη Αναστασία

Κορίνες
4η Χριστιανίδη Αναστασία

Κορδέλα
1η Χριστιανίδη Αναστασία

Δ Κατηγορία-Παγκορασίδες

Σύνθετο Ατομικό Δ1
4η Μιχοπούλου Κωνσταντίνα
8η Μαθιουδάκη Γαλάτεια

Σύνθετο Ατομικό Δ2
3η Ματθαιάκη Γεωργία

Χωρίς Όργανο Δ1
3η Μιχοπούλου Κωνσταντίνα

Χωρίς Όργανο Δ2
2η Κουδουμά Δέσποινα
5η Ματθαιάκη Γεωργία

Σχοινάκι Δ1
5η Μιχοπούλου Κωνσταντίνα

Σχοινάκι Δ2
5η Ματθαιάκη γεωργία
7η Κουδουμά Δέσποινα

Στεφάνι Δ1
5η Μαθιουδάκη Γαλάτεια
7η Μιχοπούλου Κωνσταντίνα

Στεφάνι Δ2
2η Κουδουμά Δέσποινα
3η Ματθαιάκη γεωργία

Μπάλα Δ1
3η Μιχοπούλου Κωνσταντίνα

Μπάλα Δ2
3η Ματθαιάκη Γεωργία
8η Κουδουμά Δέσποινα

Έκλεισε την ημέρα η αθλήτριά μας Ευαγγελία Κανάκη με γκαλά, η οποία με προσωπική της επιθυμίας δεν αγωνίστηκε στην κατηγορία των γυναικών/νεανίδων καθόσον ήταν η μοναδική αθλήτρια και δεν υπήρχε συναγωνισμός για την βράβευση.

Στις απονομές παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Αθανάσιος Βασιλειάδης και ο υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης, Νίκος Συριγωνάκης.

Το ΔΣ του σωματείου θέλει να ευχαριστήσει τις αθλήτριες και προπονήτριες όλων των σωματείων για την καταπληκτική δουλειά που παρουσίασαν, την Μαρία Πάχτα καθώς και τις υπόλοιπες κριτές που διεξήγαγαν τον αγώνα, Γεωργακάκη Χρύσα, Μαυραγάνη Δώρα, Τσακίρη Νταίζη, Κουλουρά Γιώτα και Τρυπάνη Ελένη και τέλος όλους τους γονείς που αφιέρωσαν την ημέρα τους στον αθλητισμό, εμψυχώνοντας τα παιδιά τους σε κάθε τους προσπάθεια.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply