Δυναμική επιστροφή με 25 μετάλλια!!

Η ομάδα του ΗΡΑ έλαβε μέρος στους αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής που φέτος έγιναν για την Δ’ Περιφέρεια στην Κρήτη και στην κυριολεξία θριάμβευσε, αφού όχι μόνο κατέκτησε 16 χρυσά, 7 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια, αλλά τερμάτισε πρώτο και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη ομάδα των Χανίων.

Συγκεκριμένα, τα αστΗΡΑκια, μπήκαν δυναμικά σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από μια ατέρμονη περίοδο αναμονής δεκαοκτώ μηνών, η οποία όμως, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα, δεν επηρέασε καθόλου την απόδοσή τους.

Συμμετείχαν στον Περιφερειακό Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων & Ατομικού Α’-Β’ Κατηγοριών (Γυναικών-Νεανίδων) της Δ’ Περιφέρειας, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Σούδας.

Στο ατομικό γυναικών αγωνίστηκε η Ηρώ Κοκόνη, ενώ οι Κωνσταντίνα Βασιλάκη-Πουλ, Κωνσταντίνα Συκιωτάκη, Κατερίνα Κωστάκη, Ελένη Αγγουριδάκη, Κωνσταντίνα Μιχοπούλου και Γεωργία Ματθαιάκη, αγωνίστηκαν στο ατομικών νεανίδων.

Στα Χανιά συμμετείχε για πρώτη φορά, και η ομάδα Ανσάμπλ γυναικών του ΗΡΑ, με τις αθλήτριες Δέσποινα Γαβριλάκη, Μαργαρίτα Μπράγκα, Ευαγγελία Κανάκη, Αναστασία Χριστιανίδη και Ηρώ Κοκόνη, σε έναν αγώνα πρόβα, για τους πανελλήνιους αγώνες Ανσάμπλ που θα γίνουν τέλος του μήνα στη Θεσσαλονίκη.

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Στις νεάνιδες, η Αγγουριδάκη Ελένη πήρε το χρυσό μετάλλιο, την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο η Γεωργία Ματθαιάκη, ενώ ελπιδοφόρα εμφάνιση έκαναν η Κωνσταντίνα Μιχοπούλου και η Κωνσταντίνα Συκιωτάκη, καταλαμβάνοντας την έκτη και ένατη θέση αντίστοιχα.

Στις γυναίκες, την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ηρώ Κοκόνη!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΚΟΚΟΝΗ ΑΡΓΥΡΗ
Σύνθετο ατομικό 🥇1η θέση
Στεφάνι 🥈2η θέση
Μπάλα 🥇1η θέση
Κορίνες 🥇1η θέση
Κορδέλα 🥈2η θέση

ΑΓΓΟΥΡΙΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
Σύνθετο ατομικό 🥇1η θέση
Στεφάνι 🥈2η θέση
Μπάλα 🥈2η θέση
Κορίνες 🥇1η θέση
Κορδέλα 🥇1η θέση

ΜΑΤΘΑΙΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Σύνθετο ατομικό 🥈2η θέση
Στεφάνι 🥈2η θέση
Μπάλα 6η θέση
Κορίνες 🥈2η θέση
Κορδέλα 🥈2η θέση

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ
Σύνθετο ατομικό 6η θέση
Στεφάνι 🥇1η θέση
Μπάλα 13η θέση
Κορίνες 4η θέση
Κορδέλα 7η θεση

ΣΥΚΙΩΤΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ
Σύνθετο ατομικό 9η θέση
Στεφάνι 8η θέση
Μπάλα 🥉3η θέση
Κορίνες 11η θέση
Κορδέλα 7η θέση

ΣΥΝΘΕΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ 🥇1η θέση

Η Κατερίνα Κωστάκη και Κωνσταντίνα Βασιλάκη-Poole συμμετείχαν εκτός συναγωνισμού και έκαναν μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση!

Οι προπονήτριες του ΗΡΑ Φρόσω Λεωνίδου και Γωγώ Ανταλουδάκη, δήλωσαν εξαιρετικά χαρούμενες που επιτέλους, όχι μόνο δόθηκε  η δυνατότητα στις αθλήτριες της ομάδας να σπάσουν την τροχοπέδη του ιού και να ενεργοποιηθούν ξανά σε κανονικές συνθήκες αγώνα, αλλά και να ζήσουν αυτή την μεγάλη επιτυχία, όπως μαρτυρά η συνολική συγκομιδή 25 μεταλλίων!

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Κανάκης και η έφορος Όλγα Μανιά, δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για την μαχητική προσπάθεια των αθλητριών, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τις προπονήτριες αλλά και τις βοηθούς τους Ραφαέλα Μπουτσούκη και Ιόλη Διαμάντη, καθώς και τους γονείς των παιδιών για την συνεχή στήριξη της ομάδας του ΗΡΑ. Αφιέρωσαν την νίκη στην νεαρή αθλήτρια Πολυξένη Κοροπούλη, η οποία την τελευταία στιγμή είχε έναν τραυματισμό που της στέρησε τη δυνατότητα συμμετοχής.

Θερμές ευχαριστίες στον χορηγό μεταφορά CTTS και στον Μάνο Ανδρουλάκη!!

Πρόεδρος κριτών ήταν η Χρύσα Γεωργακάκη και την ΕΓΟ εκπροσώπησε ο Νίκος Προβιάς.

Click by Γιώργος Σηφακάκης