Τα αστΗΡΑκια μας, μετά από μια ατέρμονη αναμονή δεκαοκτώ μηνών, μπαίνει δυναμικά σε αγωνιστική δραστηριότητα. Την Τετάρτη κάνουμε την τελευταία προπόνηση στο Παγκρήτιο Στάδιο και εν συνεχεία κατευθυνόμαστε Χανιά, όπου την Πέμπτη αγωνιζόμαστε στον Περιφερειακό Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων & Ατομικού Α’-Β’ Κατηγοριών (Γυναικών-Νεανίδων), Δ’ Περιφέρειας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σούδας.

Στην αποστολή συμμετέχουν επτά (7) αθλήτριες του ΗΡΑ, οι Κωνσταντίνα Βασιλάκη-Πουλ, Κωνσταντίνα Συκιωτάκη, Κατερίνα Κωστάκη, Ηρώ Κοκόνη, Ελένη Αγγουριδάκη, Κωνσταντίνα Μιχοπούλου και Γεωργία Ματθαιάκη.

Στο ατομικό γυναικών αγωνίζεται η Ηρώ Κοκόνη, ενώ οι υπόλοιπες στο ατομικών νεανίδων.

Η Πολυξένη Κοροπούλη, δεν θα ακολουθήσει την ομάδα, αφού την τελευταία στιγμή είχε έναν τραυματισμό που της στέρησε τη δυνατότητα συμμετοχής. Νοερά βρίσκεται μαζί μας!

Στα Χανιά συμμετέχει για πρώτη φορά και η ομάδα Ανσάμπλ γυναικών του ΗΡΑ, με τις αθλήτριες Δέσποινα Γαβριλάκη, Μαργαρίτα Μπράγκα, Ευαγγελία Κανάκη, Αναστασία Χριστιανίδη και Ηρώ Κοκόνη.

Οι προπονήτριες του ΗΡΑ Φρόσω Λεωνίδου και Γωγώ Ανταλουδάκη, αισθάνονται εξαιρετικά χαρούμενες που επιτέλους δίνεται η δυνατότητα στις αθλήτριες της ομάδας να σπάσουν την τροχοπέδη του ιού και να ενεργοποιηθούν ξανά, σε κανονικές συνθήκες αγώνα!

Συνοδοί στο ταξίδι αυτό οι μητέρες των αθλητριών. Χορηγός μεταφοράς η CTTS κορυφαία εταιρεία μεταφορών στην Κρήτη, την οποία θερμά ευχαριστούμε!!