Παιδική χορωδία Γίνε μαζί μου Παιδί για καλό σκοπό

Η φιλανθρωπία, η αγαθοεργία, η αλληλεγγύη εμφανίζονται σε εθελοντικές δράσεις που όχι μόνο αναδεικνύουν τα εσωτερικά χαρίσματα του ανθρώπου αλλά δείχνουν ξεκάθαρα το καλό παράδειγμα στο μόνο φωτεινό μέλλον αυτού του τόπου, στα παιδιά μας. Μια τέτοια δραστηριότητα καλούμαστε όλοι εμείς στο ΗΡΑ να συνδράμουμε σήμερα σε συνεργασία με τον εθελοντικό οργανισμό ΟΑΣΗ (Ομάδα Ανηλίκων Στήριξης Ηρακλείου). Η ΟΑΣΗ ιδρύθηκε το 2003 και από τότε δραστηριοποιείται στην προστασία της πολύτιμης παιδικής ηλικίας. Τα μέλη της όασης ονειρεύονται μια κοινωνία με μηδενική ανοχή στην παραμέληση και κακοποίηση των παιδιών. Λειτουργεί αποκλειστικά με εθελοντές και συνεργάζεται αμισθί με επαγγελματίες του χώρου, παρεμβατικά και προληπτικά στις οικογένειες, στις δομές, στα σχολεία, στον αθλητισμό, σε όλους τους χώρους που υπάρχουν και κινούνται τα παιδιά. Στόχος και καθήκον να ακούγεται η φωνή του κάθε παιδιού!

Τα κορίτσια από την ακαδημία μας αποτελούν την χορωδία που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία εθελοντών της όασης και που σκοπό έχει να σας πει με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο όμορφα τραγούδια αγάπης. Τραγούδια που μόνο παιδιά μπορούν να εκφράσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Παράλληλα, όλοι όσοι επιθυμούν μπορούν είτε να φέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις ευπαθείς οικογένειες που στηρίζει η ΟΑΣΗ, είτε να συνδράμουν στην ενίσχυση του κουμπαρά.

Σας περιμένουμε λοιπόν  το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 17:00 στην Θύρα 17 στο Παγκρήτιο Στάδιο για να συμμετέχουμε σε μία προσπάθεια να στηρίξουμε κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά. Την χορωδία διευθύνει η δασκάλα και μουσικός Ελένη Ρανούτσου, ενώ στο έργο της βοήθησαν η προπονήτρια Ειρήνη Νάτου και η έφορος ρυθμικής του ΗΡΑ Εύα Κανάκη. Η γιορτή θα ολοκληρωθεί με μικρές παραστάσεις Ρυθμικής και Γυμναστικής για Όλους από αθλήτριες της ακαδημίας και του αγωνιστικού. Η γιορτή είναι διάρκειας 60 λεπτών.