Μια ακόμα παρουσία αυτή τη φορά στα ευρωπαϊκά σαλόνια, για τις δύο νεανίδες που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο 6ο διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής “Del Mare” στο Καόρλε της Βενετίας, Μαργαρίτα Καινουργιάκη και Μαρία Σηφάκη.
Ανάμεσα σε 230 αθλήτριες από διάφορες χώρες, με ένα πολύ υψηλό επίπεδο τα κορίτσια μας κατάφεραν να κατακτήσουν την 10η θέση η Μαργαρίτα και την 12η θέση η Μαρία, στο σύνθετο ατομικό στην κατηγορία τους.

Η εμφάνιση τους εξαιρετική με πολύ θετικά και αισιόδοξα σχόλια από τους κριτές, η εμπειρία μοναδική, κρατάμε τις νέες ιδέες που πήραμε, προκειμένου να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερη δουλειά για τους επόμενους αγώνες.
Τις αθλήτριες συνόδεψε η προπονήτρια Φρόσω Λεωνίδου, η οποία μαζί με την Γωγώ Ανταλουδάκη κοουτσάρουν τα κορίτσια μας με ιδιαίτερη επιτυχία, επιβεβαιώνοντας και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε βάθος και στην Ακαδημία μας από την Ειρήνη Νάτου και την Εύα Κανάκη.
Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο μας χορηγό CreTations που πάντα στηρίζει την ομάδα μας. Τα κορίτσια μας ταξίδεψαν με τις νέες τους βαλίτσες, προσφορά για όλες τις αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων!!