Η Μαργαρίτα Καινουργιάκη επίλεκτη στην Εθνική

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Μια μεγάλη επιτυχία ήρθε για το ΗΡΑ καθώς η αθλήτριά μας Μαργαρίτα Καινουργιάκη χαρακτηρίστηκε ως επίλεκτη ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ μετά από εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής και έγκριση του ΔΣ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Η ευχάριστη αυτή είδηση νέο αποτελεί μεγάλη επιτυχία για το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής στην Κρήτη, καθώς είναι απο τις μοναδικές αθλήτριες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να επιλεγούν από όλη την Ελλάδα.

Αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση και αναγνώριση για την σκληρή καθημερινή δουλειά, την πειθαρχία και την αφοσίωση της αθλήτριας και των προπονητριών μας αλλά και την ενθάρρυνση στη συνέχιση του έργου μας.

Καταδεικνύει ότι η Ρυθμική Γυμναστική στο Ηράκλειο Κρήτης ανθίζει όλο και περισσότερο, ανεβαίνει σε υψηλότερο επίπεδο, ενώ παράλληλα κρύβει πολλά ταλέντα και αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Κανάκης και το ΔΣ του ΗΡΑ συγχαίρει την Μαργαρίτα μας, τις προπονήτριές της καθώς και τους υπέροχους γονείς της που είναι συνέχεια δίπλα της και στηρίζουν την προσπάθειά της, τονίζοντας ότι αυτό είναι μόνο η αρχή.

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΙ!!