Βασιζόμαστε στο ταλέντο σου και σε θέλουμε κοντά στα παιδά μας. Για εμάς, είναι σημαντικό να έχεις όρεξη για δουλειά, πάθος για μάθηση και φιλοδοξία για προσωπική εξέλιξη. Ιδρυθήκαμε το 2012 και ως μία νέα αθλητική ομάδα με διαρκή ανάπτυξη όμως στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής, παρέχουμε στο προσωπικό μας ένα υψηλής ποιότητας εργασιακό περιβάλλλον με δυνατότητες άμεσης εξέλιξης, χάρη στην open-minded φιλοσοφία μας με έμπειρους συνεργάτες στον αθλητικό χώρο.

Φροντίζουμε οι προπονητές μας να είναι ένα βήμα μπροστά, γι’ αυτό εξασφαλίζουμε την δια βίου εκπαίδευσή τους από καταξιωμένα στελέχη και απόκτηση νέων δεξιοτήτων μέσα από καινούργιες μαθησιακές δράσεις. Σε μας θα βρεις μια θέση στα δικά σου μέτρα!

Η ομάδα μας ζητάει άμεσα δασκάλα ή προπονήτρια με γνώσεις ρυθμικής γυμναστικής ή μπαλέτου, γυμναστικής για όλους και γυμναστράδας για την στελέχωση των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας μας. Το ωράριο είναι 15:00 έως 22:00 κάθε μέρα, πλην Σαββάτου και Κυριακής.

Γράψε μας λίγα λόγια για τον εαυτό σου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για να εξετάσουμε μαζί τις προοπτικές συνεργασίας μας.

Ενδιαφέρομαι να συνεργαστώ μαζί σας