Διεθνές τουρνουά Φιλίας στο Άλκμααρ Ολλανδίας

Ένα διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής, είναι σίγουρο ότι δίνει διαφορετικές παραστάσεις σε όλους που συμμετέχουν, προπονήτριες, συνοδούς, γονείς, ιδιαίτερα όμως στις μικρές αθλήτριες.

Δεύτερο διεθνές τουρνουά για το ΗΡΑ λοιπόν, αυτή τη φορά στο Άλκμααρ της Ολλανδίας. Η συμμετοχή μας στο Young talents Cup 2019 2nd International Rhythmic Gymnastics Tournament που διεξάχθηκε στη Βιέννη στις 26-27 Ιανουαρίου 2019 ήταν μόνο η αρχή. Οι φημισμένοι κήποι Keukenhof Gardens είναι ένας μικρός παράδεισος ή μάλλον ένα μεγάλος παράδεισος, καθώς βρίσκεται στη λίστα με τους μεγαλύτερους κήπου του κόσμου. Γνωστός και ως ο “Κήπος της Ευρώπης”, είναι ένας κήπος που περιλαμβάνει πάνω από 7 εκατομμύρια λουλούδια και με περισσότερα από 800 είδη τουλίπας σε μια τεράστια έκταση 79 στρεμμάτων.

Η άνοιξη είναι η εποχή των ανθισμένων νάρκισσων, υάκινθων και φυσικά η καλύτερη εποχή να θαυμάσουμε τις τουλίπες! Ώρα λοιπόν να συνδυάσουμε το τερπνό μετά του ωφελίμου. Δυο μέρες για να επισκεφτούμε το Άμστερνταμ και τα αξιοθέατά του, όπως το σπίτι της Άννας Φρανκ, το Μουσείο του Βαν Γκονγκ, να κάνουμε μια κρουαζέρια στα κανάλια και να περπατήσουμε στις γειτονιές της πόλης προτού αναχωρήσουμε για το Άλκμααρ, προκειμένου να συμμετάσχουμε το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου 2019 στο 3ο κύπελλο Φιλίας, με συμμετοχή πάνω από 300 αθλητριών ρυθμικής γυμναστικής από 24 χώρες.

Μαζί μας τα κορίτσια του ΗΡΑ Νεφέλη Λαμπάκη, Μαρία Χριστιανίδη, Σοφία Λαμπάκη, Γωγώ Ματθαιάκη, Μαργαρίτα Μπράγκα, Αναστασία Χριστιανίδη και οι συνοδοί των κοριτσιών.

Για την σωστή προετοιμασία των κοριτσιών το διήμερο 23-24 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο Camp Ρυθμικής Γυμναστικής με την καθηγήτρια χορού Anna Ilina.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *