Διεθνές τουρνουά Βιέννη 2019

Ήρθε η στιγμή που το ΗΡΑ αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει εκτός ελληνικών συνόρων. Η συμμετοχή της ομάδας σε ένα διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής, είναι σίγουρο ότι δίνει διαφορετικές παραστάσεις σε όλους που συμμετέχουν, προπονήτριες, συνοδούς, γονείς, μα ιδιαίτερα στις μικρές αθλήτριες.

Με αυτά στο μυαλό και με φόντο την Βιέννη, την πρώτη σε ποιότητα πόλη-πρωτεύουσα του κόσμου, συνδυάστηκε το τερπνό μετά του ωφελίμου. Η χαρά όλων ήταν ακόμα μεγαλύτερη όταν διαπιστώθηκε ότι το στάδιο – ένα πραγματικό στολίδι – απέχει μόλις τρία χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο διαμονής. Κάτι που πραγματικά έκανε τις μεταφορές των 5-10 λεπτών (Uber γαρ) παιχνιδάκι.

Η πρώτη συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες, συνοδεύτηκε από παραστάσεις των αξιοθέατων της πανέμορφης αυτής πόλης, πρωτεύουσα της Αυστρίας. Τα κορίτσια του ΗΡΑ Νεφέλη Λαμπάκη, Φωτεινή Κωνσταντουλάκη, Σοφία Λαμπάκη, Μαργαρίτα Μπράγκα, Αναστασία Χριστιανίδη, καθώς και οι συνοδοί των παιδιών, απλώς το καταφχαριστήθηκαν!

Η δεύτερη θέση στην κορδέλα στην Αναστασία Χριστιανίδη, καθώς και η τρίτη θέση στη Σοφία-Νικολέττα, ήταν απλώς το κερασάκι στην τούρτα. Για το ΗΡΑ μετράει πάνω απ’ όλα το fair play και το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών. Αυτό που δίνει ζωή και πνοή στον αθλητισμό.

Και στην επόμενη με το καλό, στο Αλκμαάρ της Ολλανδίας 30 με 31 Μαρτίου. Τα αστΗΡΑκια θα είναι πάλι εκεί!!

 

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *