Ρυθμική γυμναστική για κορίτσια

Και έτσι σιγά σιγά, κλείνουμε τα 7 χρόνια ζωής και αισθανόμαστε ήδη την ανάγκη να κάνουμε ένα ακόμα βήμα μπροστά.

Με αγάπη και πάθος για το άθλημα και με συνοδοιπόρους εσάς τους γονείς αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μια νέα συνεργασία που μας γεμίζει ελπίδες και αισιοδοξία.

Μαζί μας θα βρίσκεται φέτος να δουλέψει με την ομάδα μας, η προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Φρόσω Λεωνίδου. Παρά τα 31 της χρόνια, έχει καταφέρει τόσα όσα λίγες προπονήτριες στον χώρο της Ρυθμικής, παγκύπρια πρωταθλήτρια η ίδια

Δίπλα της μία ακόμα ξεχωριστή επαγγελματίας με ήθος, εμπειρία και πάθος για την δουλειά της, η Γωγώ Ανταλουδάκη, δασκάλα χορού.

Με αυτές τις προοπτικές ξεκινάμε δυναμικά και τη νέα χρονιά. Σας περιμένουμε μαζί με τα παιδιά σας, να έρθετε να γνωρίσετε τις καινούργιες μας προπονήτριες, να δείτε τον χώρο μας και να δώσετε όλα τα εφόδια στα παιδιά να κάνουν την δική τους επιλογή. Εμείς είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπήσουν την ρυθμική. Ένα άθλημα με ρυθμό και κίνηση, με αρμονία και ευλιγισία, με χορό και δύναμη!

Θα μας συναντήσετε στο Παγκρήτιο Στάδιο, κάθε απόγευμα 6 με 7, στην είσοδο της Θύρας 17 (τα γραφεία μας συστεγάζονται με την αίθουσα προπονήσεων), όπου μαζί με τις προπονήτριες, θα φτιάξετε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

Οι διακοπές τελείωσαν και θα μείνουν μια όμορφη ανάμνηση στο μυαλό μας …αλλά ήρθε η ώρα για προπόνηση!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Με την εγγραφή σας δίνουμε την τσάντα ρυθμικής με το έμβλημα της ομάδας μας.

Όλα τα παιδιά είναι ασφαλισμένα με την ΝΝ και παρακολουθούνται από τους ειδικούς συνεργάτες μας, επιστήμονες, διατροφολόγο, ψυχολόγο, ακτινοδιαγνώστη και ορθοπεδικό.

Περιμένουμε με χαρά να σας δούμε από κοντά!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *