ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

1. Προσέλευση στην προπόνηση 15 λεπτά πριν την έναρξη.

2. Όλες οι αθλήτριες, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, πρέπει να έχουν αθλητική ένδυση (κορμάκι-καλσόν- παπουτσάκια μπαλέτου/ρυθμικής) και τα μαλλιά μαζεμένα σε κότσο ή αλογοουρά. Δεν επιτρέπονται να φοράνε κοσμήματα και τα κινητά τηλέφωνα θα πρέπει να βρίσκονται στην τσάντα σε κατάσταση ΑΘΟΡΥΒΟ.

3. Κάθε αθλήτρια πρέπει να έχει μαζί της ένα μπουκαλάκι νερό και μία μικρή πετσέτα. Οι αθλήτριες των προαγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων επιβάλλεται να έχουν μαζί τους και δεύτερη αλλαξιά ρούχων.

4. Για τα παιδιά ηλικίας 3-6 χρόνων, θα πρέπει ο συνοδός τους να παραμένει στο χώρο αναμονής (όχι στον χώρο προπόνησης) καθ’ όλη την διάρκεια του μαθήματος.

5. Τα μαθήματα για όλα τα Τμήματα αρχίζουν την 1η Σεπτεμβρίου και λήγουν την 31η Ιουλίου κάθε χρόνου. Τον μήνα Ιούλιο διοργανώνονται επιμορφωτικά αθλητικά σεμινάρια και camp ρυθμικής, καθώς και διάφορες άλλες κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

6. Ακολουθούμε τις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα, καθώς και τις επίσημες αργίες που το Παγκρήτιο Στάδιο είναι κλειστά, εκτός αν οριστεί διαφορετικά. Για οποιαδήποτε ενημέρωση υπάρχει η ιστοσελίδα μας (www.irasportclub.gr) και ενημέρωση μέσω Viber, κοινωνικών δικτύων κλπ.

7. Όλες οι αθλήτριες συμμετέχουν σε δύο μεγάλες εκδηλώσεις, την Χριστουγεννιάτικη γιορτή και τη Γιορτή της Γυμναστικής στο τέλος της χρονιάς, όπου βραβεύονται οι τρεις αθλήτριες με τις πιο σημαντικές διακρίσεις, είτε σε αγωνιστικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο ή εφόσον απασχόλησαν με τις θετικές δραστηριότητές τους την κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ.

8. Η μεγάλη γιορτή αλληλεγγύης πραγματοποιείται τον μήνα Φεβρουάριο, στον αποκριάτικο χορό, τα έσοδα της οποίας πηγαίνουν σε εθελοντικές οργανώσεις για την προστασία και φροντίδα των κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών.

9. Κάθε χρόνο γίνεται αξιολόγηση των ικανοτήτων των αθλητριών, μέσω της οποίας επιλέγονται αθλήτριες που θα στελεχώσουν το προαγωνιστικό τμήμα. Η επιλογή των αθλητριών για τις αγωνιστικές κατηγορίες είναι καθαρά επιλογή και ευθύνη των προπονητριών.

10. Εφόσον το παιδί σταματήσει να αθλείται ή απέχει των προπονήσεων για όλο το υπόλοιπο χρονικό διάστημα του μήνα ΔΕΝ επιστρέφονται χρήματα για οποιοδήποτε λόγο.

11. Τα μαθήματα είναι κλειστά. Γίνονται ανοικτά μαθήματα για τους γονείς κατόπιν ενημέρωσης σε τακτά χρονικά διαστήματα. Για συναντήσεις κατ’ ιδίαν με το ΔΣ και τις προπονήτριες, γίνεται καταχώρηση στο ημερολόγιο του ΗΡΑ.

12. Όταν ένα παιδί έχει κάποιο θέμα απουσίας πρέπει να ενημερώνεται άμεσα η προπονήτριά του.

13. Η αίτηση εγγραφής των αθλητριών στο σύλλογο συνοδεύεται υποχρεωτικά από ιατρική γνωμάτευση υγείας, καρδιολόγου ή πιστοποιημένου γιατρού, που τους επιτρέπει να αθληθούν. Το ΗΡΑ οργανώνει κάθε τρίμηνο εξέταση από Ιατρό Ειδικό Ακτινοδιαγνώστη, ο οποίος μπορεί να πιστοποιεί την υγεία του παιδιού.

14. Οι συνδρομές καταβάλλονται υποχρεωτικά το πρώτο 5θήμερο κάθε μήνα προκαταβολικά. Να υπενθυμίσουμε ότι λειτουργεί σύμφωνα με το νόμο POS για την χρήση πιστωτικών καρτών και η συνδρομή μπορεί να γίνει και μέσω τραπέζης, στον λογαριασμό του ΗΡΑ με ΙΒΑΝ GR3508700030000300002470822 με την προϋπόθεση να αναγράφεται στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο της αθλήτριας και ο μήνας συνδρομής.

15. Οι εγγραφές-μετεγγραφές των αθλητριών γίνονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *