Με στόχο τον καλύτερο προγραμματισμό, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία από τη νόσο Covid-19 και σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αλλά και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, σας καλούμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως για την συμμετοχή σας στις προπονήσεις της νέας περιόδου που θα αρχίσουν την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών ο αριθμός συμμετοχής στις προπονήσεις θα είναι μειωμένος και τα τμήματα θα είναι ολιγομελή.

Οι εγγραφές της νέας περιόδου πρέπει να γίνουν άμεσα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Στη συνέχεια θα λάβετε ένα email με την επιβεβαίωση της εγγραφής και λεπτομέρειες σχετικά με την προσέλευσή σας στον καινούργιο μας χώρο στο Νέο Κόσμο, Μιχαήλ Μανασάκη 12

Στην περίπτωση που συμπληρωθούν τα τμήματα, θα τηρηθεί αυστηρά χρονολογική σειρά των αιτήσεων εγγραφών.

Σε όλες τις αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος γίνεται ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά αναλόγως του τρόπου που επιλέξατε και αφορά την έναρξη, το πρόγραμμα, το ωράριο κλπ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η συνδρομή προκαταβάλλεται υποχρεωτικά στην αρχή κάθε μήνα. Υπάρχει φυσικά η δυνατότητα πληρωμής με POS και τραπεζικού εμβάσματος. Με κάθε νέα εγγραφή (ΔΩΡΕΑΝ) παραλαμβάνετε την τσάντα προπόνησης με το έμβλημα της ομάδας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, είμαστε βέβαιοι για την εξαιρετική συνεργασία και σας ευχόμαστε μια καλή, υγιή και κυρίως απροβλημάτιστη αθλητική χρονιά!

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος