Με στόχο τον καλύτερο προγραμματισμό, λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου που εφαρμόζεται για την προστασία από τη νόσο Covid-19, σας καλούμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως για την συμμετοχή των παιδιών σας στις προπονήσεις της νέας περιόδου που έχουν αρχίσει ήδη από την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020.

Εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών, ο αριθμός συμμετοχής στις προπονήσεις είναι μειωμένος και τα τμήματα ολιγομελή με βάση τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας

Οι εγγραφές της νέας περιόδου μπορούν να γίνουν συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Στη συνέχεια θα λάβετε ένα email με την επιβεβαίωση της εγγραφής και λεπτομέρειες σχετικά με την προσέλευσή σας στον καινούργιο μας χώρο στο Νέο Κόσμο, Ασιτών 12 (Λαϊκή Αγορά Χριστομιχάλη Ξυλούρη)).

Στην περίπτωση που συμπληρωθούν τα τμήματα, τηρείται αυστηρά η χρονολογική σειρά των αιτήσεων εγγραφών.

Σε όλες τις αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος γίνεται ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά και αφορά την έναρξη, το πρόγραμμα, το ωράριο κλπ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η συνδρομή προκαταβάλλεται υποχρεωτικά στην αρχή κάθε μήνα. Υπάρχει φυσικά η δυνατότητα πληρωμής με POS και τραπεζικού εμβάσματος. Με κάθε νέα εγγραφή (ΔΩΡΕΑΝ) παραλαμβάνετε την τσάντα προπόνησης με το έμβλημα της ομάδας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, επενδύουμε στην εμπιστοσύνη σας και είμαστε βέβαιοι για την εξαιρετική συνεργασία.

Σας ευχόμαστε μια καλή, υγιή και κυρίως απροβλημάτιστη αθλητική χρονιά!

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος