Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Λίντο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια επίδειξη της Ακαδημίας μας στις 29 Ιουνίου. Τα τμήματα υποδομών, το προαγωνιστικό και αγωνιστικό τμήμα, μας χάρισαν μια καταπληκτική βραδιά με ξεσηκωτικές χορογραφίες και εντυπωσιακά κορμάκια και εισέπραξαν το δυνατότερο χειροκρότημα από εκατοντάδες γονείς και φίλους!!

Κατά την διάρκεια της όμορφης αυτής βραδιάς βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο ΔΣ Γιώργο Κανάκη και την ταμία Όλγα Μανιά οι χορηγοί μας:

Τα Πλαστικά Κρήτης και το μέλος της Διοίκησης του ΗΡΑ Γιάννη Μελά.
Το κοσμηματοπωλείο CreTations που πάντα στηρίζει την ομάδα μας.


Επίσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες:
Στον Λευτέρη Ζερβό, Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΗ που για μία ακόμα φορά μας παραχώρησε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου και στηρίζει πάντα την ομάδα μας αλλά και την ΟΑΣΗ (Ομάδα Ανηλίκων Στήριξης Ηρακλείου).
Στις προπονήτριές μας Φρόσω Λεωνίδου, Γωγώ Ανταλουδάκη, Ραφαέλα Μπουτσούκη, Εύα  Κανάκη και Ιόλη Διαμάντη για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν.
Στην αγαπημένη μας αθλήτρια Ηρώ Κοκόνη που έκλεισε την καριέρα της με πάμπολλες διακρίσεις, σε διεθνείς, πανελλήνιους και παγκρήτιους αγώνες.
Και στην εξαιρετική για μία ακόμα χρονιά αθλήτρια Μαργαρίτα Καινουργιάκη για την διάκριση της ως Επίλεκτη της Εθνικής Ομάδας Ρυθμικής Γυμναστικής.

Ευχαριστούμε:

Την ΟΑΣΗ (Ομάδα Ανηλίκων Στήριξης Ηρακλείου) για την όμορφη συνεργασία μας.
Τους εθελοντές μας (μαμάδες και φίλους) που βοήθησαν στις υλικοτεχνικές εργασίες.

Και φυσικά όλους εσάς τους γονείς που μας εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας, μας τιμήσατε με την παρουσία σας και που προσαρμόσατε το καθημερινό σας πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες για τις τελικές μας πρόβες!!

Τα κορμάκια επιμελήθηκαν οι Κλαίρη Κοκόνη-Μακαρώνα και Τόνια Μουμούρη, φωτό /video η Minoas Production, γραφικά η Deltagraphix, πλακέτες / μετάλλια η Lazerworks.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο και μέχρι τότε καλή ξεκούραση και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους!!

Παράκληση: Αν θέλετε αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι συμπληρώνοντας την φόρμα αξιολόγησης της παράστασης πατώντας Ε Δ Ω !!